Hermax
Stoc si comenzi:
0770.195.264, 0212.110.321
Informatii: 0771.207.704
Cocor Et.2, Bucuresti L-S 10-21, D 10-17
Contact via Yahoo! Messenger Contact via e-mail
Coşul meu
Cum cumpăr?
peruci meşe extensii îngrijire & accesorii utile căutare
---

CRED CA AM NEVOIE DE O PERUCA

In ciuda progreselor constante în cercetarea cauzelor, prevenirea si tratamentul cancerului, pân în prezent nu este cunoscut nici un mijloc cu adevarat eficace pentru a evita producerea anumitor efecte secundare ale unor tratamente medicale (chimioterapia este cea mai cunoscuta), cum ar fi pierderea parului. Pentru voi, cei care acordati o atenție deosebita  parului si sunteti preocupati sa –l ajutati sa se regenereze cat mai rapid, ne-am gandit sa va dam cateva sfaturi, speram utile.

• anticipeaza schimbarile. Cantitatea de par precum si perioada in care acesta va cadea sunt dependente de schema de medicatie impusa (chimioterapie și radioterapie sunt diferite), cantitatea administrata și durata tratamentului. Cel mai frecvent parul va cadea intre a doua si a treia saptamana de la inceperea sedintelor de chimioterapie (schimbari dramatice vor incepe sa se faca simtite inca dupa primele 10 zile). Este firesc sa incercati sa va obisnuiti cu noul look si sa va programati din timp pentru un tuns. Alegeti o frizura cu par cat mai scurt

• Menține o igiena corespunzatoare. Samponeaza usor parul, clateste parul cu apa calda (nu fierbinte) și nu freca pielea capului. Utilizarea mștilor va ajuta la hidratarea parului. Puteți elimina umezeala din par cu prosopul (fara a freca) și fr a utiliza foen, placa etc. Nu se recomanda vopsirea si aplicarea unei solutii de tip "permanent" in aceasta perioada.

• Aplica o protecție maxim și de hidratare a scalpului .Dupa ce parul va cadea, este necesar s se acorde o atenție deosebit protejrii și hidratarii scalpului. Evite expunerea la soare, și, de asemenea, la frig. Foloseste  întotdeauna protecție solar și aplic crema hidratanta.

• Adopta o dieta echilibrata. Boala in sine, precum si tratamentul instituit pot fi asociate cu anumite privatiuni in alimentatie ce pot afecta metabolismul. Acest lucru poate, de asemenea, afecta în mod negativ sanatatea parului, de aceea este important s se mențin un regim alimentar echilibrat în timpul procesului.

Alege o peruca medicala. Pentru cele mai multe dintre voi, sa arati bine, sanatos este acum poate mai important decat altadata si asta este primul pas pentru o recuperare mai bun. Este o alegere personal. Unii aleg s foloseasc o esarfa, o peruca ieftina și alții prefer s nu foloseasc nimic. Pentru cei care se decid pentru o peruca de calitate, expertul Hermax  recomanda alegerea unei peruci inca inainte de a se instala efectele terapiei cand, se stie,  vei evita sa te expui si vei fi mult mai vulnerabila in fata unei schimbari. Ia cu tine o prietena sa te consulti (avem si noi expertii nostri) si ...... te asteptam la proba!Va asteptam direct in magazin sau online cu un stoc generos si produse de o calitate garantata si probata in atatia ani de experienta germana.  Un personal calificat si discret va poate asista in timpul probelor, oferindu-va consiliere gratuita in alegerea modelului potrivit pentru fizionomia dvs si intretinerea lui. 

— coding and design by Moongate