Hermax
Stoc si comenzi:
0770.195.264, 0212.110.321
Informatii: 0771.207.704
Cocor Et.2, Bucuresti L-S 10-21, D 10-17
Contact via Yahoo! Messenger Contact via e-mail
Coşul meu
Cum cumpăr?
peruci meşe extensii îngrijire & accesorii utile căutare
---

Ce marime comand ?

  Perucile din gama Ellen Wille sunt gandite intr-o marim euniversala, europeana. 

In Europa, cu exceptia celor facute pe comanda - care sunt cu mult mai scumpe – perucile sunt disponibile intr-o singura marime – marime universala, dimensiunile lor putand fi ajustate din sistemele de prindere mobile. Pentru restul (talie mica sau mare) veti gasi indicatie exacta in dreptul lor de tip Large (peruca marime mare) sau Petite (Peruca marime mica). Aceste dimensuni se refera la circumferinta perucii, a monturii interioare pentru o peruca de adult. Perucile pentru copii le veti regasi in Sectiunea Peruci copii.

Pe piata autohtona veti regasi multe modele in marimi mari, cu calota mare  intrucat  cele mai multe sunt destinate zonei de fashion, adica sunt pentru persoane care vor sa poarte o peruca peste parul lor doar pentru a-si schimba lookul sau a fi in trend. Exista anumite sectoare de populatie care prin traditie poarta peruci peste parul lor natural (persoanele afro-americane sau evrei practicanti). Perucile in acest caz sunt gandite sa camufleze parul bogat, de multe ori chiar lung, fara a incomoda sau strange. Perucile tip China sunt destinate acestei piete. 

In cazul perucilor din colectia Ellen Wille lucrurile stau in modul urmator:

   Cu ajutorul bentitelor elastice existente peruca se poate dimensiona, in principiu, pentru orice persoana. Astfel, ea se poate strange la spate asemeni unei bentite cu arici, neexistand riscul alunecarii. Peruca trebuie sa fie lejera, nicidecum stransa, pentru a face cat mai comoda purtarea ei timp indelungat. Riscul ca o peruca sa nu corespunda unei persoane ce se incadreaza in standarde normale (repet, normale ) este practic foarte mic. Aceasta situatie o poate reclama insa o persoana cu dimensiuni XXL al carei cap ar putea avea masuri iesite din comun. Daca vi se pare larga, incercati sa reduceti dimensiunea bentitelor la maxim si cu mult calm, repetati procedura. Este o chestiune de autoperceptie, senzatie des intalnita persoanelor nefamiliarizate, care se va regla in timp, dupa ce va obisnuiti. Este posibil ca senzatia de largime sa fie data de volumul mare al parului, situatie in care va recomand sa va adresati unui salon pentru a-l fila. Printre accesoriile pe care le comercializam exista si un fel de scotch special pentru produsele de par alternativ care se fixeaza de fileu. Altfel, cu un simplu ac de par sau agrafa puteti imobiliza peruca de fileul special. Daca va aflati printre cei care intampina dificultati in a gasi o palarie sau o sapca potrivita, orientati-va din start catre modelele standard (doua stele) al caror sistem de trese elastic permite si devine accesibil si celor cu circumferinta capului mai mare. Gama Perucci este ideala pentru acestia. Daca din contra, sunteti mignona sau aveti capul mic, modelele de peruci monofilament (mono) sau manuale ( comfort) sunt cele mai indicate, avand posibilitatea de a alege si varianta de lux - suficient de mica pentru a va crea senzatia de siguranta. De retinut ca ele nu difera ca circumferinta, dar sistemul poate fi mai elastic sau nu. Cel mai bine este ca atunci cand va ganditi sa achizitionati o peruca si timpul sau starea de sanatate va permite, faceti-va o programare pentru o proba. Aici, intr-o atmosfera calda, plina de profesionalism, puteti proba in liniste tot ce va doriti.

   Va uram succes!

   Nota bene:

   Inainte de a plasa o comanda, va rugam frumos cititi cu atentie informatiile existente pe site.

— coding and design by Moongate