Hermax
Stoc si comenzi:
0770.195.264, 0212.110.321
Informatii: 0771.207.704
Cocor Et.2, Bucuresti L-S 10-21, D 10-17
Contact via Yahoo! Messenger Contact via e-mail
Coşul meu
Cum cumpăr?
peruci meşe extensii îngrijire & accesorii utile căutare
---

INSTRUCTIUNI DE SPALARE

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

Felicitari! Ati facut o alegere foarte buna! O peruca de colectie va confera un plus de personalitate. Extrem de usoara si coafata intr-unul dintre cele mai in tendinta stiluri, ea este garantata exclusiv pentru frumusetea dvs. Cititi si respectati cu atentie instructiunile pentru a va bucura cat mai mult de produsul ales. Nu amanati momentul spalarii pana in preajma unui eveniment important pentru ca atunci se produc micile imprudente. O peruca se spala la cca 10-14 purtari.

1. Periati peruca uscata.

2. Puneti intr-un lighean sau chiuveta apa calaie. Cantitatea de apa sa fie suficienta cat sa acopere peruca fara ca aceasta sa fie mototolita. Daca apa din zona in care locuiti este dura, lasati apa sa se dedurizeze peste noapte (asemeni apei pentru flori) sau folositi apa plata.

3. Adaugati o lingurita de sampon special si introduceti peruca in apa. Lasati-o pentru cateva minute, maximum 10 (timp recomandat : 5 min). Adaptati timpul de expunere la gradul de murdarie a perucii. Evitati sa depasiti timpul recomandat, altfel peruca se va matui in timp. Compozitia este o solutie de autocuratare si nu este necesar sa executati manevre de spalare. Folositi doar samponul special conceput pentru peruci. Daca nu ati achizitionat nici unul dintre produsele special destinate ingrijirii unei peruci (sampon, balsam), nu folositi in niciun caz produse destinate uzului comun oricat ar fie ele de scumpe, luati legatura cu unul dintre distribuitorii autorizati din vecinatate sau amanati procesul de spalare.

4. Pentru clatire este suficient sa introduceti peruca intr-un lighean cu apa calaie spre rece, limpede. Nu clatiti peruca sub jet. Lasati peruca in apa cateva minute

5. Pentru un par mai matasos adaugati un strop de basam special in apa curata imediat dupa clatire si lasati peruca pentru 10 minute. Aceasta procedura este obligatorie in cazul perucilor cu par lung, la fiecare spalare.

6. Dupa ce ati terminat procedura clatiti (nu sub jet), nu frictionati, lasati peruca pe un stativ sa se scurga usor. Pentru modelele cu par lung a caror coafura se poate modifica sub propria lor greutate, este recomandat se le lasati spre uscare pe un prosop (pe orizontala). Schimbati-i pozitia de cate ori prosopul se uda si puneti peruca pe stativ pentru uscarea finala doar dupa ce excesul de apa a fost indepartat. Nu frictionati cu prosopul. Rezervati pentru uscare o noapte intreaga.

7. Nu o periati cat timp este umeda sau uda. Nu este cazul sa le aranjati coafura, aceasta isi va reveni la forma dorita imediat dupa ce s-a uscat. Nu precipitati procesul natural de uscare prin folosirea feonului sau caloriferului sau expunerea la o sursa de caldura. Perierea se face doar cand este uscata, progresiv, descurcandu-se varfurile pe portiuni mici, fara a forta radacina. Folositi peria antistatica cu dinti rari si bumbisori de protectie disponibila spre vanzare in magazin.

8. Evitati sa o expuneti la temperaturi ridicate (sauna, solar, calorifer) Atentie la caldura excesiva din apropierea aragazului sau cuptorului cand va implicati in procesul de preparare a alimentelor (de exemplu cand verificati cuptorul)

9. Nu dormiti cu peruca. In somn se executa mii de miscari involuntare si prin frictiuni repetate cu asternutul, parul se va electriza si incalci iremediabil.

10. Nu parfumati peruca si nici zona de corp care intra in contact direct cu peruca. Mediul acid, vaporii de alcool o pot compromite. Atentie de asemenea la solutiile de autobronzare, creme protectie solara, creme etc.

Pentru coafurile cu par lung sau ondulat, recomandam calduros folosirea intregii game de intretinere. Pentru pieptanare folositi pieptanul cu dinti rari, metalici pe care il gasiti in magazinul nostru. Atentie la lantisoare, gulere inalte, bareta de la geanta, etc. Daca varfurile se degradeaza in timp, puteti sa tundeti parul (pe uscat) cam 1 cm periodic. Evitati sa folositi agrafe metalice sau clame grele care ar putea sa taie parul. Puteti sa folositi elastice moi, de bumbac sau chiar clipsuri mici de plastic evitand sa strangeti parul in aceeasi pozitie.

In cazul in care pierdeti fisa cu instructiuni, accesati Sectiunea Utile din cadrul sitului nostru sau intrati pe pagina de detalii a fiecarui produs de ingijire. Pastrati cu atentie eticheta produsului pentru a putea cere detalii despre model sau a facilita achizitionarea unui al doilea model identic. Pentru orice detalii suplimentare , daca aveti nevoie de lamuriri suplimentare sau aveti probleme in intelegerea sau aplicarea instructiunilor, nu ezitati sa ne contactati la nr de tel 0771 207 704.

 

Cu stima, Hermax

— coding and design by Moongate