Hermax
Stoc si comenzi:
0770.195.264, 0212.110.321
Informatii: 0771.207.704
Cocor Et.2, Bucuresti L-S 10-21, D 10-17
Contact via Yahoo! Messenger Contact via e-mail
Coşul meu
Cum cumpăr?
peruci meşe extensii îngrijire & accesorii utile căutare
---

Peruca tip monofilament

   Monofilamentul se refera la baza perucii, la textura pe care sunt inserate suvitele de par. Practic, monofilamentul este cel care face diferenta de pret si care imprima calitate perucii alese. Doar perucile tip monofilament corespund exigentelor ridicate ale celor aflati cu adevarat in nevoie si care doresc un produs performant.  Astfel, bolnavii de cancer sau cei cu alopecie sunt printre cei mai exigenti clienti intrucat conditia lor nu le permite un disconfort in plus doar de dragul aparentelor.

   Perucile tip monofilament sunt extrem de usoare, practic o peruca depasind rar 100 g.

  Textura monofilamentului  este gandita in asa fel incat sa poata fi prins foarte usor chiar de un scalp gol cu ajutorul sistemelor de siguranta pe care noi le comercializam. Perucile tip monofilament sunt prevazute cu zone siliconate pantru a preintampina alunecare.

   Bazele de peruca tip monofilament fac ca peruca sa para parte integranta a capului prin aceasta tehnica avansata si recreeaza efectul de "crestere de par". Suvite de par individuale sunt inserate una cate una în materialul subtire din vârful capului, iar constructia speciala a vârfului si partii anterioare a perucii face ca scalpul sa para natural. Acest este motivul pentru care ele sunt indicate persoanelor care sufera de alopecie in oricare din formele ei, de la una moderata la severa. Aceasta textura este una foarte fina si este usor de purtat chiar si de persoanele cu o sensibilitate cutanata ridicata.

   Perucile tip monofilament (denumite in mod frecvent - peruci medicale) reprezinta alegerea facuta de persoanele care sufera din cauza pierderi parului in urma chimioterapiei.Textura aparte a bazei este conceputa in culori foarte apropiate de cele ale scalpului uman si, aproape transparenta fiind, face vizibile cararile din par creind un efect extrem de natural. Parul poate fi aranjat foarte usor si puteti sa va schimbati cararea in functie de gust sau obisnuinta. Parul (sintetic sau nu)  are un tangaj, o miscare proprie similara celui natural. Portiunea din vârful perucii este conceputa astfel încât sa permita o ventilatie excelenta, impiedicand transpiratia. Astfel, aceste peruci sunt cele mai confortabile si aceasta calitate printre altele justifica pretul mai mare in raport cu perucile simple, tip standard.

  Perucile cu monofilament partial sunt pentru persoane care isi doresc doar efectul realist al celor tip monofilament integral. Astfel, in functie de cum este orientata cararea, de breton sau lipsa lui, perucile cu monofilament partial au o portiune mica de monofilament ce poate fi vizibila acolo unde parul are carare. Ele recompun astfel un look cat mai aproape de natural.

  Multe din modelele noastre cele mai apreciate sunt disponibile in toate variantele, respectiv peruca tip monofilament, peruca monofilament partial sau peruca standard simpla tocmai pentru a corespunde exigentelor fiecaruia dintre clientii nostri. 

  Nu uitati, parul natural sau sintetic reprezinta o chestiune de gust si nu de necesitate, intrucat parul alternativ obtinut din fibre sintetice de calitate superioara - Kenacalon - se comporta asemeni unuia natural, omul obisnuit neputand sa faca diferenta la pipait intre par sintetic si par natural

  Diferentele de pret intre perucile standard si cele tip monofilament se justifica pana la ultimul leu!

— coding and design by Moongate