Hermax
Stoc si comenzi:
0770.195.264, 0212.110.321
Informatii: 0771.207.704
Cocor Et.2, Bucuresti L-S 10-21, D 10-17
Contact via Yahoo! Messenger Contact via e-mail
Coşul meu
Cum cumpăr?
peruci meşe extensii îngrijire & accesorii utile căutare
---

VREAU SA RETURNEZ PRODUSUL COMANDAT ONLINE

 Dreptul la renuntarea la cumparare este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

 

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OUG 34/2014.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

 

Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti denunta unilateral contractul in termenul mai sus mentionat si returna produsul(e), iar noi iti oferim 3 optiuni:

a) iti returnam suma de bani;

b) iti inlocuim produsul cu un alt produs identic;

c) poti folosi banii proveniti din stornarea produsului, pentru achitarea altui produs. 

Solicitarea de denuntare unilaterala a contractului la distanta este necesar sa se faca in scris (formular de renuntare la cumparare). 

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii exact ca in momentul receptionarii. 

Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie. 

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

 Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate poate duce la refuzarea returului.

 Conditii de renuntare la cumparare

 

1. Cumparatorul va trimite prin e-mail la adresa mono@hermax.ro o cerere cu subiectul - Cerere renuntare la cumparare produse comanda nr. ____/_____ (trebuie specificat nr comenzii si data acestuia).

 

In cadrul cererii se vor specifica:

 

- numar comanda si data emiterii comenzii;

 

- date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail folosita la inregistrare cont si plasare comana online pe www.hermax.ro;

 

- numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului/produselor;

 

- cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e) (optional).

 

La acest e-mail se vor atasa copii ale urmatoarelor documente: copie factura fiscala, AWB

 

2. Cererea de renuntare la cumparare va fi aprobata si inregistrata in sistem doar daca datale mentionate conform punctului anterior sunt corecte si complete si daca indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (vezi paragraful - Conditii de acceptare retur produs(e) in cazul denuntarii unilaterale a contractului la distanta).

 

3. Intr-un interval de 24-48 ore, cumparatorul va primi pe e-mail un numar de inregistrare de retur (RMA) si detalii privind aplicarea procedurii de renuntare la cumparare.


In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila UOP – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu hermax.ro).

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu elefant.ro). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 hermax.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. 

Daca optati pentru inlocuirea produsului aveti urmatoarele optiuni:
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin, atunci noi va vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile lucratoare, in contul dumneavoastra bancar.
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump, atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului, sau, in avans, prin transfer bancar.

2. In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati pe email contul dumneavoastra bancar ( si anume: codul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele) si noi va vom transfera, in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in lei.

Atentie! Produsul nu trebuie sa prezinte urme de purtare (miros, urme de fizativ, uzura) si sa nu fie deteriorat.
- produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul producatorului (cutie sau punga), in aceeasi stare in care a fost primit.
- produsul impreuna cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum!

Produsele achizitionate la reduceri nu se mai pot returna.

Taxele de expeditie ale returului vor fi suportate de catre client.

Adresa pentru returnarea produselor este:Bucuresti, BD I C Bratianu 29-33, sector 3, COCOR, et 2. Magazin PEruk.

— coding and design by Moongate